Beoordelingen van Eethuis Istanbul Heemskerk

Recente recensies van Eethuis Istanbul Heemskerk

5 sterren na 240 reviews

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Volgende keer rode saus met uitjes en niet hete haha

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was perfect bereid en goed warm

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelde kapsalon was zoals die zijn moet: geen overmaat aan patat, en goed gevuld met vlees. Afgewerkt met tomaat, komkommer en sla. En heerlijk van smaak! Voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Turkse pizza’s ! Alleen klopte de prijs online nog niet met de prijs op de prijslijst in het restaurant, die betaald moest worden en snapte ik de korting bij online bestelling niet, (was er toch niet), maar dit maakte de Turkse pizza niet minder lekker en de service was verder ook prima!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou met een half uur gebracht worden.met een kwartier was het er al.goed warm.en erg goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect heerlijke maaltijd 🥘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goede kapsalon en de bestelling is snel klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd (binnen 15 minuten) en dat op zaterdagavond! Heel vers en erg lekker! Zeker een aanrader.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt weer heerlijk zoals altijd. Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma vlees was iets aan de droge kant, pizza was prima. Bezorging ging heel snel en correct

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goede prijs

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en het eten is prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's! Goede prijzen, leuke acties, bezorging vlot genoeg en altijd aardig! Wij bestellen nooit meer elders onze pizza's 🥰

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de gratis blikjes waren er niet bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima service en lekker eten.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en optijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische schotels. Erg lekker en goed warm. Snel geleverd, een dikke pluim voor Istanbul!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het verrukkelijk we gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft de beste döner van Heemskerk. Dit keer een mix schotel besteld en ook die was uitstekend. Zeer veel waar en kwaliteit voor je geld. Vooral de köfte en spare-ribs waren erg lekker. Eethuis Istanbul bewijst keer op keer dat ze het niveau van een dönertent overstijgen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er geen gordonbleu was voor de rest goed verzorgd

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten. Ruim voldoende zaten echt vol. Zeker een aanrader.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon Lekker!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed en lekker. Ben en jerry’s 250 cc besteld en krijg 100 omdat de andere op was, vind ik raar.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zat geen saus bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen hier regelmatig, altijd goed en ontzettend lekker. Ruime keuze. Personeel ook zeer vriendelijk. Dit blijft onze favoriet.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gebakken aardappelen waren super lekker wel erg veel

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd,zeker een aanrader

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling was 10 min eerder klaar. Werd netjes gebeld dat het eten al klaar was. Ook waren de Spareribs subliem. Lekkerste die we daar ooit gegeten hadden. Vlees viel van het bot af. En aardappeltjes waren lekker groot en krokant.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, zoals altijd!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en keurig op tijd!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, mooi op tijd bezorgd Ik miste alleen wat sla, tomaat en of komkommer

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd bezorgd,bezorger nam.goed afstand.En eten was heerlijk

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijkgegeten

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en veel echt een aanrader

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren heerlijk en bestelling op tijd klaar.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer dik in orde, zoals altijd!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Het bestelde eten was ook prima.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed (lekker) eten. Genoeg apart verpakten sausen. En op tijd gebracht. Het eten was nog gloeiend heet toen het bij ons aan kwam Kortom: goed

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker was het zo als altijd bedankt

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Geen voetbal ven maar feyenoord schotel was top! Patat heerlijk knapperig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is geweldig, maar de wachttijd bij bezorging is echt te lang...

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker weer. Alleen de blikjes vergeten

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel en goede producten. Aardige bezorger ook.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel, warm en lekker :-)

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was snel, warm en lekker. Wel was ik erg verbaasd dat de bezorger zei dat de fooi die via Ideal gegeven kan worden (wat wij gedaan hadden) niet bij de bezorgers terecht komt. Als dit klopt vind ik dat niet netjes.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte en vriendelijke bezorging, eten was niet warm, maar zelfs heet = vers vers vers. Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten en super goed geprijsd

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is prima. Wel graag lezen wat er bij de opmerkingen wordt geschreven. Ik had gevraagd niet vóór 19 uur te bezorgen, maar het kwam al om 18:50 uur. Ook had ik speciaal om hete rode saus gevraagd. Zit er soms wel niet bij. Maar ook die boodschap was niet overgekomen.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorger was eerder dan verwacht! Aanrader

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Alleen stonden ze een half uur te vroeg voor de deur, waardoor het eten al afgekoeld was toen wij konden eten....

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! We bestelden, en ontvingen een half uur later al het eten. En dat op zaterdagavond. Daarbij: het smaakte heel goed.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, redelijk snel bezorgd

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is over het algemeen l goed. Maar bij de laatste bestelling ging het ondanks telefonisch contact niet helemaal goed beetje jammer

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel thuis gebracht, en smaakte heerlijk en warm geleverd. Super.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijk personeel

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, Eten was warm en sneller dan verwacht. Zeker een aanrader, Vandaag bestel ik weer 🙏🏾🙏🏾

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was er heel snel alleen hadden we het verkeerde drinken erbij gekregen

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was iets minder dan dat ik gewend ben. De kapsalons waren goed.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizza's

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er ook goed en verzorgd uit. Bv de salade apart in een bakje en de kofte kebab in een bakje met gebakken ui en tomaten. Het zag er smakelijk uit! En dat was het ook!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel geleverd. Nog hartstikke warm en vers. Totaal niet droog en geen harde stukjes ofzo. Smaak was super. Zeer en zeer tevreden en komen zeker terug.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en warm en mooi op tijd 👍👍

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op vrijdag ongeveer 40 minuten. Grote bestelling met meer dan voldoende eten van prima kwaliteit. Bestel zeker nogmaals.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en warm. Alles prima :)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Köfte smaakte lekker naar de grill en gehakt was lekker op smaak! Turkse pizza was ook top! Bezorger was er in 15 minuten al!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker ! snelle bezorging ☺

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed op tijd en goed warm, Gewoon TOP

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd lekker alleen jullie moeten opmerkingen lezen ! Doordat er niet gelezen word krijg ik pizza met paprika terwijl ik duidelijk heb aangegeven zonder paprika. Uiteraard gebeld , krijg ik opmerkingen dat het er niet stond waarop ik antwoorde , jazeker wel staat ook op mijn bestelling in de mail. Toen was het te druk , of ik het ff kon ophalen, nee dus heb geen vervoer en ik mag de deur niet uit vanwege corona. Zegt meneer wat kan ik doen, ik reageerde maak een nieuwe en bezorg die graag, reactie het is druk kan 45 minuten duren. Uiteindelijk heeft mijn partner gegeten en ik kon 50 minuten later eten.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima geregeld! Eten goed warm en ontzettend lekker. Werd ook gratis bezorgd én nog gratis 2 blikjes coca cola! Vriendelijke bezorger en service!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was prima. De biefstuk was naar mijn smaak weliswaar te doorbakken. Misschien had ik bij de opmerkingen moeten zetten hoe ik de biefstuk wilde hebben (medium) ,mogelijk is hoe hij is gebakken standaard. Alles overwegende wil ik toch de complete bestelling met vijf sterren beoordelen. De bezorging was stipt op tijd. Met betrekking tot de biefstuk heb ik nog wel een tip voorzover dit technisch mogelijk is. Geef al bij de bestelling de optie: rare, medium of well done.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Bestellen vaker hier en is altijd lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste pizza ananas en kapsalon!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke schotel met vlees & spareribs!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza margarita was vergeten, maar in 1 uur bezorgen is wel snel in deze tijd.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd na 1,5 uur geleverd maar in deze crisistijd niets aan te doen. Het smaakte heerlijk! Bezorger verontschuldigde zich eigen omdat hij het voor de deur moest zetten, ik begrijp de situatie de bezorger hebt netjes zijn werk gedaan!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via internet ging gemakkelijk, het eten was al snel klaar toen wij het kwamen afhalen. We hebben lekker gegeten!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker/vers/ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was niet erg warm terwijl het wel snel bezorgd was

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen negatieve dingen, eten erg goed en bezorging mooi op tijd en zeer nette bezorger.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was zeer goed en snelle bezorging

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk door de drukte was het eten bijna 3 kwartier later. Helaas was de patat lauw en slap de shoarma en kipgyros waren ook niet echt warm. Ben beter van jullie gewend. Jammer!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, zeker genoeg en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg snel bezorgd en smaakte goed. Ook genoeg saus bijgeleverd.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker en veel ,snelle bezorging Wel een beetje vet .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg druk dus de bezorging duurde wat lang. Eten was (zoals altijd) erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en prima op tijd.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en goed, snel bezorgd wat ook nog eens gratis is. dat alles tegen een goede prijs. echt een aanrader dus

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just good food💯

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed, bestelling was mooi optijd eerder dan de aangegeven bezorgtijd netjes. Miste alleen de uiensaus 😊

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd weer super lekker. Waar ik eigenlijk niet echt tevreden over was, is dat de bezorger 20 minuten eerder was dan aangegeven tijd. Was met toeval eerder thuis. Dus probeer wel de tijd aan te houden die word gevraagd!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top👍🏽

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedgevulde Broodjes , warm , heeft zeer goed gesmaakt

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed en de bezorging prima op tijd, alleen jammer dat we twee maal een schotel kebab speciaal hadden besteld en een een gewone schotel ontvingen. Maar het eten was goed.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kan wel een beoordeling invullen maar er word toch niets mee gedaan. Eten word nog steeds niet goed warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

High quality food ! Keep it up!

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten van de kapsalon. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat heerlijk👍👍 Service was heel snel en netjes ook vriendelijk. Ik ga zeker weer bij jullie bestelen.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima en werd netjes bezorgd. Gratis drankjes waren lekker. Beetje weinig knoflooksaus, maar dat hebben we wel overleefd. Helaas vind ik 3,50- bezorgkosten echt te veel. Dit doet ons zeker overwegen om naar de concurrent te gaan.

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 kofte kebab was niet helemaal gaar. De rest van het eten was genoeg en lekker.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan gedacht. Eten was goed. Ik vond de knoflooksaus en sambal niet zo lekker maar dat is een kwestie van smaken verschillen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden. Lekker eten, niet duur en snelle levering. Tegenwoordig krijg ik zelfs een email met het verwachte levertijdstip. Prima!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was onze eerste bestelling.Het eten was heerlijk maar ik had 2 knoflooksaus 2 uiensaus en 2 sambal besteld en kreeg maar 1 uiensaus en 1 sambal.Beetje jammer dat het meteen al fout ging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo. Ik vind het totaal ongepast dat mijn eten een half uur eerder werd aangeboden. Mijn man was nog niet aanwezig dus kon ik mijn eten niet in ontvangst nemen. Op de afgesproken tijd kwam de bezorger terug . Maar nu had ik het wel fijn gevonden dat het eten heet aangeboden zou worden. Maar jammer het eten was ver weg van heet. Kon net aan maar heet was toch lekkerder geweest. Gemiddelde was net onder de peil van 50%. Dus niet warm genoeg. Of hebben jullie het in de magnetron opgewarmd? Sommige patat was aan de puntjes gewoon zwart wat niet lekker was. Als ik nog een keer bestel dan graag heet bezorgen . En dit heb ik ook in een chatbericht gestuurd en krijg als antwoord een duimpje terug. Is ver beneden de peil om zo te antwoorden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en goeie bezorger

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en warm eten en snel bezorgd.

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering 45 minuten na beloofde levertijd. De bestelde gebakken aardappels bleken enkele gefrituurde schijfjes in een zak met patat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewend van istanbul was de kwaliteit van het eten weer super goed! Klein minpuntje was het wisselgeld. Bezorger had niet terug van 50 euro wat ik met de bestelling had doorgegeven.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer laat

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een steak, een Döner kebab en een Turkse pizza en alledrie héérlijk en ruim voldoende gegeten!! Doen we gauw nog een keer. Tot ziens dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd eerder bezorgd dan aangegeven, super! Lekkere broodjes doner, mag alleen wat meer saus bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Service en lekker eten! ??

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker maar JEZUS wat weinig voor een SCHOTEL! In een standaart kapsalon zit nog meer -.-

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de salade niet goed, Ik had namelijk nog er bij geschreven geen kappertjes er bij en wat krijg ik kappertjes zaten door mij salade heen. En ik had gehoopt dat er ook wat tomaten en komkommer er bij zat.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de levering top en op tijd. Deze keer 45 minuten te laat en geen drinken bij geleverd.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden apart pitta broodjes besteld maar we kregen andere broodjes

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken zijn ze snel met bezorgen, maar nu duurde het lang en een kwartier later dan dat ze zelf aan hadden gegeven tijdens bestellen. Aardige bezorger, maar Kreeg de verkeerde bestelling, kon gelukkig nog achter de man aanrennen! Beetje jammer, want de Turkse pizza Döner was fantastisch, goed gevuld!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was zeker goed maar voor dat het eten bezorgt was waren we ruim anderhalf uur later wat ik wel erg lang duurde bevendien kijken ze niet wat we er bij hadden geschreven

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar! Een aanrader! Het ging even verkeerd met het bezorgen, maar dat werd zeer snel en professioneel opgelost. Helemaal Top! ;)

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon echt lekker vers. Shoarma met patat. Alles was warm patat knapperig en 2 gratis frisdrank. Perfect vinden we alle 4.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Voor een volgende keer bestellen wij weer hier. Ook de bezorger is erg vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

optijd en lekker!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij Bestellen vaker bij istanbul en nu voor de eerste keer bij de nieuwe eigenaar. Voldoende eten van goede kwaliteit. Heel lekker! Wel iets duurder geworden. Tip voor de menukaart is aangeven dat de sauzen bij de gerechten zitten. Dat stond er niet bij zodat we deze tegen extra betaling erbij hadden besteld.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snel bezorgd, heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar.

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Altijd goed, warm en lekker eten Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was taai maar dat kwam waarschijnlijk omdat het veel te laat bezorgd werd. We waren vast de laatste in de rij bestellingen. Voor de rest was het eten prima, sla ook lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Goed eten

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat bezorgt

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Knap op aangegeven tijd, heerlijk gegeten en genoeg saus.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, lekker en meer dan genoeg. Alleen beetje jammer dat ze reclame maken over 2 gratis frisdrank erbij, maar die er vervolgens niet bij doen...???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel warm en lekker

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was uitermate vriendelijk, maar..een mail krijgen dat je bestelling , van 17.56, om 18.45 bezorgt gaat worden, om vervolgens een melding te krijgen dat hij om 19.19 klaar is en dan uiteindelijk pas om 19.25 wordt bezorgd wordt..... Dan denk ik, wees wat terughoudender met beloofde tijden. Nogmaals het broodje was heerlijk, maar jullie wilde een toelichting.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoete spareribs met aardappelschijfjes Erg lekker, was goed warm, aardappelschijfjes waren niet slap en te zout. Knoflooksaus is erg lekker Bezorging was snel, sneller dan verwachte bezorgtijden. Alleen 2 uur later kreeg ik email met de melding.... de bezorger is onderweg, daar klopte dus niets van. In ieder geval voor herhaling vatbaar

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker aanrader

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mopper niet snel als het gaat om bezorgd eten, maar heb 17.10 besteld. Kreeg mijn bestelling 18.45!! (bedtijd van zoon is 18.30) Vervolgens was het enige excuus: Wij hebben het druk. Dus????? Dat hebben er meer. Kleffe koude patatjes, kipnuggets nie te eten. Eetlust al weg dus de rest al niet eens meer opengemaakt. Dus gebeld. Mogen we alles teruggeven en nieuw krijgen maar nog wel 3 kwartier extra wachten! Mn kind had al op bed moeten liggen! Die zit hier maar: Waar zijn mijn patatjes? Mama ben moe. Mama heb honger. Helaas nu met groot protest mn zoon een broodje gegeven. Niet normaal! Ook de manier van klanten te woorden staan. (Zou teruggebeld worden. 3 kwartier later zelf maar gebeld. Ja eigenaar vanavond misschien hier anders morgen.) Na een hoop woorden (niet bepaald klantvriendelijk) toch geld terug gekregen.

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was gewoon goed

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verpakkingen van het vlees hadden gelekt waardoor de patat vet had opgenomen en wat slap was geworden. Vlees smaakte echt heel lekker. Heerlijk gegeten.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer heerlijk zoals altijd. ??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er mag wel duidelijker aangegeven worden in bestellijst wat er allemaal in de Calzone pizza zit, anders had ik er bij vermeld dat er geen paprika in moest. Volgens bestellijst krijg je met portie baklava 2 stuks, helaas zat er maar 1 in. Verder was eten lekker en ook op tijd bezorgd.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks dat er gemeld was dat de bestelling om ca. 19:30 uur bezorgd zou worden, en om 19:08 dat de bestelling onderweg was, kwam deze pas aan om 20:02.

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patatjes waren oud. Salade te grof. Pizza was een beetje vettig van smaak.

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.45 besteld Verwachte tijd 19.20 Bezorger onderweg om 19.27 Bezorger aan de deur om 19.40

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

was prima lekker gegeten

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel, prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Goede stevige patat en aardappelschijfjes. Goede en ruim voldoende porties. Zit echt vol na het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde een kwartier langer dan aangegeven in de bevestigingsmail

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was behoorlijk lekker bedankt

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, lekker eten en snel gebracht.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, Ze waren alleen beetje laat, Maar voor de rest smaakte het lekker.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Genoeg van alles. Groenten die door de döner speciaal en shoarma speciaal zijn gebakken, zijn lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en snel bezorgd, maar jammer dat er niet naar mijn opmerking van de bestelling wordt gekeken..

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x kip kapsalon besteld. Was erg groot en erg lekker! Zeker een aanrader. Graag zou ik wel de salade op de kapsalon zelf zien ipv in een hoekje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de broodjes met alle losse toebehoren viel niet in de smaak! De gyros was smakeloos.

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes en opijd

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben heerlijke kapsalon voor een redelijke prijs

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service Goed eten Ruime keuze Snelle bezorging

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere shoarma, heerlijk warm en mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Prima!

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekkere shoarma en patat. Goed warm ook, super!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wist de bezorger niet van de beloofde 15% korting bij het bestellen via de website. Dit betekende 13,50 afrekenen i.p.v. 11.45

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel en altijd lekker. Perfect dus.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee kebab schotels besteld (wat ons betreft de specialiteit van Eethuis Istanbul), die werden beide snel en (belangrijker) heet afgeleverd.. zelfs iets eerder dan de aangegeven verwachte bezorgtijd. De bezorger was zeer vriendelijk!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, was weer heel erg veel. Bezorging was snel en vriendelijk. Vriendelijke groeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en we hadden nog een nabezorging en ook dat perfect geregeld. Toppie gegeten en we komen zeker terug.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld i.p.v.afgehaald. Eten is zoals altijd veel en heerlijk!

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles apart verpakt een heerlijk broodje beter dan de pitta

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar op afgesproken tijdstip. Inclusief 2 gratis blikjes cola!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

de gerechten waren lekker en netjes los verpakt porties in verhouding tot prijs te klein online bestellen 15% korting, blijkt in werkelijkheid 10% te zijn zo moet je niet adverteren

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had duidelijk bij de bestelling geschreven dat er aangeklopt moest worden omdat er mensen sliepen. Er werd uiteindelijk toch aangebeld. Was hier niet bij mee.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating