Reviews from Eethuis Istanbul Heemskerk

Recent reviews

5.0
Anita
25 September 2022
Ed
18 September 2022

Supersnel bezorgd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ali
15 September 2022

Perfect!!

Anita
5 September 2022
Saïd
1 September 2022

👍👍

Mohamed ali
27 August 2022

Lekker zo als altijd 👍👍

Roos
22 August 2022

Twee dagen achter elkaar bestellen zegt meer dan genoeg terwijl je nooit iets bestel lekker warm en snel bedankt jongens

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Muradin
15 August 2022
Linda
13 August 2022

Eten werd op tijd en goed warm bezorgt. Pizza’s zijn erg lekker en goed gevuld. Schotel was ook goed!

Dinie Linde van der
8 August 2022

Goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Visser
6 August 2022

Perfect, ondanks klein foutje van hun kant, tevroeg bezorgen het daarna perfect op tijd bezorgen vers heet geweldig, top tent

Martijn
6 August 2022
dominique de baas
5 August 2022

Top ! Lekker ,snel ,warm

Ali
31 July 2022

Beste van Noord Holland!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bender
30 July 2022
Peer
25 July 2022
Sjaak
24 July 2022
Damian
21 July 2022
JJB
30 June 2022

100 x beter dan strandtent zoomers

Sjaak
26 June 2022
❤️
26 June 2022

Heerlijk !

Theo
23 June 2022

Goed gekruid heerlijke gesmaakt.

Sjaak
19 June 2022
BvR
19 June 2022

Het eten was goed warm en op tijd bezorgd.

Amanda
12 June 2022

S’nachts eten besteld met best wel wat opmerkingen, alle opmerkingen zijn goed gelezen en rekening mee gehouden. De bestelling werd ook snel bezorgd alles goed warm en lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hilma
6 June 2022

Patat helaas geen mayo

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
27 May 2022

Lekkere shoarma en 2 extra pita gekregen!

Karel
23 May 2022

Vriendelijke mensen. Snel geholpen. En belangrijk natuurlijk: lekker eten!!

Sjaak
23 May 2022
Jenny
22 May 2022

Zoals altijd lekker!

Rita
21 May 2022

We zouden 2 blikjes drinken gratis krijgen , helaas zaten die er niet bij !

Jenny
15 May 2022

Zoals altijd snel en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
15 May 2022

Heerlijk gegeten en snel had echt genoten ga zo door Istanbul ❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank Handgraaf
5 May 2022

Geen op of aanmerkingen. Gewoon fantastisch eten.

Bryan
30 April 2022
Sjaak
24 April 2022
Monique
22 April 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk👍

Kevin Bibo
17 April 2022
K
15 April 2022
C.Mulder
8 April 2022

Het eten was erg lekker en zag er goed verzorgd uit. De bezorging was erg snel en netjes.

Sjaak
28 March 2022
Mohamed Ali
27 March 2022

Echt lekker zo als altijd 👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
25 March 2022

Gyros was weer heerlijk, ga zo door

Saïd
22 March 2022

Alles goed

Esther
19 March 2022

Helaas was er geen Ben & Jerry ijs bij, maar 4 blikjes frisdrank wat wij niet drinken. Als er geen voorraad is bel je even en doe je niet zo maar wat.

Anita
9 March 2022
Tien
6 March 2022

Wij misten de groenten bij het gerecht

Sjaak
28 February 2022
Lisa
28 February 2022

Ik bestel vaker en het is altijd top alleen nu waren de pizza en broodjes heel hard. Het pita broodje was wel heel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bayrak
26 February 2022

Eten was heerlijk. 2 blikjes frisdrank waren niet geleverd en ook zat er helemaal geen saus bij. Beetje jammer …

Diana
24 February 2022

Erg lekker eten altijd en erg vriendelijk personeel ook 🙏🏽✨💫

Sjaak
21 February 2022
Sjaak
13 February 2022
Sjaak
7 February 2022
Ali
29 January 2022

Beste kwaliteit

San
29 January 2022
Sjaak
23 January 2022
Bianca
22 January 2022

Snelle levering heerlijk warm en smakelijk

Linda
9 January 2022

Vooral heerlijke patat, zo knapperig, maar alles was heerlijk en veel.

Ramazan
4 January 2022

Top eten top bezorging

Sjaak
2 January 2021
Yari
1 January 2021

Eten was top bezorging was er heel snel en strijders dat ze als een van de weinige gewoon openwaren tijdens de jaarwisseling. 👍🏻

Sjaak
26 December 2021
Mar
25 December 2021

15 minuten te vroeg bezorgd, ik was nog niet thuis

Sjaak
19 December 2021
F
16 December 2021

De tweed keer bij jullie bastling de beste én heemskerk lekkere gerechten Istanbul de beste

Koning
9 December 2021
Sam
8 December 2021

Het eten was erg lekker, vond het alleen een beetje snel koud worden maar dat neem ik ze niet kwalijk

Prins
8 December 2021

Kreeg een carpaccio in plaats van een pizza capricciosa. Foutje is menselijk en het lijkt immers erg op elkaar. Daarna is mijn pizza snel alsnog gemaakt en gebracht maar hij was alleen niet helemaal gaar. Moest snel natuurlijk. Daarom sterretje minder dit keer.

E
7 December 2021

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger :)

Sjaak
6 December 2021
Ali
5 December 2021

Beste vlees prima gebakken! Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bibje
30 November 2021

Vond het lang duren voordat eten kwam. En dit keer vond ik de pizza niet zo warm.

Pam
30 November 2021

Het eten was heerlijk, en het bezorgen duurde niet te lang.

Frank
29 November 2021

Voor de eerste keer besteld. Eten was prima. Een vriendelijke bezorger. Zeker nog eens wat bestellen.

Sjak
28 November 2021
Eric W. Sip
26 November 2021
Ana Fernandez
23 November 2021

Broodjes werden zelfs nabezorgd!! Super fijn!! Heerlijk gegeten, echt aanrader.

Sandra
23 November 2021
Sjaak
22 November 2021
Sjaak
7 November 2021
Joselien
6 November 2021

Niks op aan te merken, goed en lekker.

Eric W. Sip
27 October 2021
Piet
24 October 2021
Eric
17 October 2021
Sjaak
17 October 2021
Iris Andriessen
16 October 2021
Van der Maas
15 October 2021

Super snelle bezorging. Heerlijk gegeten. Alles was goed warm.

Sjaak
10 October 2021
sam lans
5 October 2021

Heerlijk eten, en optijd bezorgd

johan
5 October 2021

heerlijk turksbroodje met shoarma gegeten

Mike
4 October 2021

Beste pizza in Noord-Holland

Hans
20 September 2021

Mijn complimenten voor de snelle bezorging en het heerlijke eten. Mooi en goed verzorgd ingepakt en lekker warm. Top

Ali
17 September 2021

Super kwaliteit vlees,goed gebakken en snel bezorgd!!

Antonio
13 September 2021

Het eten was super lekker en goed warm, wat jammer was dat ik online voor 16.30u besteld had een mijn eten pas 17.15u kreeg maar het was het wachten wel waard 👍

Elna Marx
9 September 2021

Lekker en op tijd binnen

Piet
5 September 2021
De ruite
28 August 2021
De ruiter
21 August 2021

Perfect weer, snelle bezorging, heerlijk gegeten, zoals altijd!

X
9 August 2021

Zeer snelle bezorging

V k
9 August 2021

Heerlijk gegeten en snel geleverd!

mieke
26 July 2021

duurde wat lang ,werd wel een excuus aan geboden daar voor en dat waardeer ik enorm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronnie
25 July 2021

Prima! Heerlijk eten en snelle bezorging. Wel zou ik graag op de website een keuze kunnen maken welke sauzen erbij zitten

Harrie
23 July 2021

Goede kwaliteit, keurig op tijd

Piet
18 July 2021
Piet
11 July 2021
E
10 July 2021

Lekker gegeten. Goede bezorging:)

Piet
4 July 2021
Sjaak
27 June 2021
Annemarie
25 June 2021

Zoals altijd heerlijk genoten van de pizza's! En zoals altijd precies optijd bezorgd 🥰 Ga zo door!

Sjaak
20 June 2021
Marcel
14 June 2021

Volgende keer rode saus met uitjes en niet hete haha

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

LH
13 June 2021
Sjaak
13 June 2021
Sjaak
6 June 2021
Jjm klarenbeek
3 June 2021

Eten was perfect bereid en goed warm

Sjaak
30 May 2021
Hans Geurs
29 May 2021

Bestelde kapsalon was zoals die zijn moet: geen overmaat aan patat, en goed gevuld met vlees. Afgewerkt met tomaat, komkommer en sla. En heerlijk van smaak! Voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste!

San
28 May 2021

Super!!

Sjaak
24 May 2021
Sjaak
16 May 2021
Peter
15 May 2021
Marijke
14 May 2021

Heerlijke Turkse pizza’s ! Alleen klopte de prijs online nog niet met de prijs op de prijslijst in het restaurant, die betaald moest worden en snapte ik de korting bij online bestelling niet, (was er toch niet), maar dit maakte de Turkse pizza niet minder lekker en de service was verder ook prima!

Nijman
10 May 2021

Heerlijk gegeten , mooi op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
3 May 2021

Het zou met een half uur gebracht worden.met een kwartier was het er al.goed warm.en erg goede kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nf Vijfschaft
2 May 2021

Perfect heerlijke maaltijd 🥘

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjaak
2 May 2021
Sjaak
18 April 2021
Anoniem
11 April 2021

goede kapsalon en de bestelling is snel klaar

Sjaak
11 April 2021
De Jong
11 April 2021

Super snel geleverd (binnen 15 minuten) en dat op zaterdagavond! Heel vers en erg lekker! Zeker een aanrader.

Willy Willemse
9 April 2021
Wessel Bouhof
4 April 2021

Het was echt weer heerlijk zoals altijd. Tot snel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nanne
31 March 2021

Shoarma vlees was iets aan de droge kant, pizza was prima. Bezorging ging heel snel en correct

Sjaak
21 March 2021
Sjaak
14 March 2021
Priscilla
10 March 2021

Lekker en goede prijs

Jack
28 February 2021
Fie
21 February 2021
Fie
14 February 2021
Sjaak
7 February 2021

Op tijd gebracht en het eten is prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjaak
31 January 2021
Annemarie Post
28 January 2021

Altijd heerlijke pizza's! Goede prijzen, leuke acties, bezorging vlot genoeg en altijd aardig! Wij bestellen nooit meer elders onze pizza's 🥰

Sjaak
24 January 2021
Sjaak
18 January 2021
Tineke
11 January 2021
Sjaak
10 January 2021

Alleen de gratis blikjes waren er niet bij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E de Groot
8 January 2021

Lekker gegeten

Sjaak
3 January 2020
Leen
2 January 2020

Zoals altijd prima service en lekker eten.

Sjaak
27 December 2020

Perfect en optijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjaak
20 December 2020
Rudolf
13 December 2020

Fantastische schotels. Erg lekker en goed warm. Snel geleverd, een dikke pluim voor Istanbul!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

c d
13 December 2020
Sjaak
13 December 2020
Klijn
12 December 2020

Wat was het verrukkelijk we gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

Sjaak
6 December 2020
Brasser
6 December 2020

Blijft de beste döner van Heemskerk. Dit keer een mix schotel besteld en ook die was uitstekend. Zeer veel waar en kwaliteit voor je geld. Vooral de köfte en spare-ribs waren erg lekker. Eethuis Istanbul bewijst keer op keer dat ze het niveau van een dönertent overstijgen.

Jaco
5 December 2020

Jammer dat er geen gordonbleu was voor de rest goed verzorgd

Marco
4 December 2020

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten. Ruim voldoende zaten echt vol. Zeker een aanrader.

Jos
4 December 2020

Gewoon Lekker!

Sjaak
29 November 2020
Lars Dekker
29 November 2020

Eten goed en lekker. Ben en jerry’s 250 cc besteld en krijg 100 omdat de andere op was, vind ik raar.

Sjaak
22 November 2020

Zat geen saus bij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique P.
22 November 2020

Bestellen hier regelmatig, altijd goed en ontzettend lekker. Ruime keuze. Personeel ook zeer vriendelijk. Dit blijft onze favoriet.

Silvia
18 November 2020

De gebakken aardappelen waren super lekker wel erg veel

Anoniem
18 November 2020
Vijfschaft
15 November 2020

Prima verzorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
10 November 2020

Heerlijk gegeten en mooi op tijd,zeker een aanrader

Romana
8 November 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling was 10 min eerder klaar. Werd netjes gebeld dat het eten al klaar was. Ook waren de Spareribs subliem. Lekkerste die we daar ooit gegeten hadden. Vlees viel van het bot af. En aardappeltjes waren lekker groot en krokant.

E. de Groot
5 November 2020

Lekker gegeten

Poelstra
30 October 2020

Was weer lekker, zoals altijd!

Cor
24 October 2020

Perfect en keurig op tijd!

Astrid
23 October 2020

Het was lekker, mooi op tijd bezorgd Ik miste alleen wat sla, tomaat en of komkommer

Leon
20 October 2020
Johan neuteboom
16 October 2020

Keurig optijd bezorgd,bezorger nam.goed afstand.En eten was heerlijk

huijbens
15 October 2020

heerlijkgegeten

Peter
11 October 2020

Super lekker en veel echt een aanrader

Tess
9 October 2020

Pizza's waren heerlijk en bestelling op tijd klaar.

Monique
2 October 2020

Alles was weer dik in orde, zoals altijd!

P.J. Kalkman
30 September 2020

Snelle bezorging. Het bestelde eten was ook prima.

Cees
22 September 2020

Goed (lekker) eten. Genoeg apart verpakten sausen. En op tijd gebracht. Het eten was nog gloeiend heet toen het bij ons aan kwam Kortom: goed

Desiree bakker
19 September 2020

Super lekker was het zo als altijd bedankt

Tomasz
14 September 2020

Super lekker! Geen voetbal ven maar feyenoord schotel was top! Patat heerlijk knapperig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

aron
5 September 2020

lekker weer. Alleen de blikjes vergeten

MARK
4 September 2020

Lekker snel en goede producten. Aardige bezorger ook.

Miranda
30 August 2020

Was snel, warm en lekker :-)

Amy
26 August 2020

Eten was snel, warm en lekker. Wel was ik erg verbaasd dat de bezorger zei dat de fooi die via Ideal gegeven kan worden (wat wij gedaan hadden) niet bij de bezorgers terecht komt. Als dit klopt vind ik dat niet netjes.

Annemarie
18 August 2020

Vlotte en vriendelijke bezorging, eten was niet warm, maar zelfs heet = vers vers vers. Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten en super goed geprijsd

Anoniem
17 August 2020

Kwaliteit van het eten is prima. Wel graag lezen wat er bij de opmerkingen wordt geschreven. Ik had gevraagd niet vóór 19 uur te bezorgen, maar het kwam al om 18:50 uur. Ook had ik speciaal om hete rode saus gevraagd. Zit er soms wel niet bij. Maar ook die boodschap was niet overgekomen.

van Dongen
17 August 2020

Eten was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roozendaal
14 August 2020

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

James
7 August 2020

Heerlijk gegeten, bezorger was eerder dan verwacht! Aanrader

hh
3 August 2020
Vivienne
2 August 2020

Eten was lekker. Alleen stonden ze een half uur te vroeg voor de deur, waardoor het eten al afgekoeld was toen wij konden eten....

Anne
26 July 2020

Aanrader! We bestelden, en ontvingen een half uur later al het eten. En dat op zaterdagavond. Daarbij: het smaakte heel goed.

Suus
25 July 2020

Goed eten, redelijk snel bezorgd

aron
4 July 2020

Eten is over het algemeen l goed. Maar bij de laatste bestelling ging het ondanks telefonisch contact niet helemaal goed beetje jammer

Marin
30 June 2020

Snel thuis gebracht, en smaakte heerlijk en warm geleverd. Super.

RvdBos
29 June 2020

Lekker eten, vriendelijk personeel

E. de Groot
20 June 2020

prima

Maycon
3 June 2020

Heerlijk gegeten, Eten was warm en sneller dan verwacht. Zeker een aanrader, Vandaag bestel ik weer 🙏🏾🙏🏾

mw arntz-lammers
1 June 2020

de bestelling was er heel snel alleen hadden we het verkeerde drinken erbij gekregen

Ele
28 May 2020

Het was iets minder dan dat ik gewend ben. De kapsalons waren goed.

Ben
24 May 2020
Hans
24 May 2020

Geweldige pizza's

Ed scheffer
18 May 2020

Eten was weer prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Kempen
16 May 2020

Het zag er ook goed en verzorgd uit. Bv de salade apart in een bakje en de kofte kebab in een bakje met gebakken ui en tomaten. Het zag er smakelijk uit! En dat was het ook!

Janneke
16 May 2020

Heel snel geleverd. Nog hartstikke warm en vers. Totaal niet droog en geen harde stukjes ofzo. Smaak was super. Zeer en zeer tevreden en komen zeker terug.

Harry
15 May 2020
Michel
14 May 2020

Heerlijk en warm en mooi op tijd 👍👍

Jesse
12 May 2020
Mark
9 May 2020

Bezorging op vrijdag ongeveer 40 minuten. Grote bestelling met meer dan voldoende eten van prima kwaliteit. Bestel zeker nogmaals.

E.
8 May 2020

Het eten was lekker en warm. Alles prima :)

Tom
7 May 2020

Köfte smaakte lekker naar de grill en gehakt was lekker op smaak! Turkse pizza was ook top! Bezorger was er in 15 minuten al!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ronald
5 May 2020

super lekker ! snelle bezorging ☺

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de Groot
3 May 2020

Alles prima.

Richard
29 April 2020

Eten was heerlijk, goed op tijd en goed warm, Gewoon TOP

Ellen W
24 April 2020

Het eten was zoals altijd lekker alleen jullie moeten opmerkingen lezen ! Doordat er niet gelezen word krijg ik pizza met paprika terwijl ik duidelijk heb aangegeven zonder paprika. Uiteraard gebeld , krijg ik opmerkingen dat het er niet stond waarop ik antwoorde , jazeker wel staat ook op mijn bestelling in de mail. Toen was het te druk , of ik het ff kon ophalen, nee dus heb geen vervoer en ik mag de deur niet uit vanwege corona. Zegt meneer wat kan ik doen, ik reageerde maak een nieuwe en bezorg die graag, reactie het is druk kan 45 minuten duren. Uiteindelijk heeft mijn partner gegeten en ik kon 50 minuten later eten.

Ronald
19 April 2020
Monique
18 April 2020

Was weer prima geregeld! Eten goed warm en ontzettend lekker. Werd ook gratis bezorgd én nog gratis 2 blikjes coca cola! Vriendelijke bezorger en service!

P.J. Kalkman
14 April 2020

Het bestelde eten was prima. De biefstuk was naar mijn smaak weliswaar te doorbakken. Misschien had ik bij de opmerkingen moeten zetten hoe ik de biefstuk wilde hebben (medium) ,mogelijk is hoe hij is gebakken standaard. Alles overwegende wil ik toch de complete bestelling met vijf sterren beoordelen. De bezorging was stipt op tijd. Met betrekking tot de biefstuk heb ik nog wel een tip voorzover dit technisch mogelijk is. Geef al bij de bestelling de optie: rare, medium of well done.

Marco
13 April 2020

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Bestellen vaker hier en is altijd lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

David Schaaper
5 April 2020

De lekkerste pizza ananas en kapsalon!

Vonk
2 April 2020

Overheerlijke schotel met vlees & spareribs!

Rob
25 March 2020

pizza margarita was vergeten, maar in 1 uur bezorgen is wel snel in deze tijd.

Shaline Grapendaal
25 March 2020

Bestelling werd na 1,5 uur geleverd maar in deze crisistijd niets aan te doen. Het smaakte heerlijk! Bezorger verontschuldigde zich eigen omdat hij het voor de deur moest zetten, ik begrijp de situatie de bezorger hebt netjes zijn werk gedaan!

Mustafa
20 March 2020
Kirsten
8 March 2020

Bestellen via internet ging gemakkelijk, het eten was al snel klaar toen wij het kwamen afhalen. We hebben lekker gegeten!

Ele
7 March 2020

Lekker gegeten

Ele
7 February 2020

Lekker gegeten

Ele
23 January 2020

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger.

Alex
20 January 2020

Lekker/vers/ruime porties.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

XXXX
20 January 2020

Super snel en heerlijk gegeten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

de groot
12 January 2020

eten was niet erg warm terwijl het wel snel bezorgd was

Arie
18 December 2019

Geen negatieve dingen, eten erg goed en bezorging mooi op tijd en zeer nette bezorger.

ablommaert
7 December 2019

was zeer goed en snelle bezorging

Bos
16 November 2019
Monique
9 November 2019

Waarschijnlijk door de drukte was het eten bijna 3 kwartier later. Helaas was de patat lauw en slap de shoarma en kipgyros waren ook niet echt warm. Ben beter van jullie gewend. Jammer!

Scheffer
4 November 2019

Prima eten, zeker genoeg en mooi op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stijn
2 November 2019

Was erg snel bezorgd en smaakte goed. Ook genoeg saus bijgeleverd.

Kloes
28 October 2019

Het was heel lekker en veel ,snelle bezorging Wel een beetje vet .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
25 October 2019
Alex
21 October 2019

Was erg druk dus de bezorging duurde wat lang. Eten was (zoals altijd) erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Noor
19 October 2019

Lekker gegeten en prima op tijd.

Luna
10 October 2019
Marjan
9 October 2019

Prima

vd Berg
3 October 2019

lekker en goed, snel bezorgd wat ook nog eens gratis is. dat alles tegen een goede prijs. echt een aanrader dus

Mustafa abdi
16 September 2019

Just good food💯

Shaline Grapendaal
9 September 2019

Smaakte goed, bestelling was mooi optijd eerder dan de aangegeven bezorgtijd netjes. Miste alleen de uiensaus 😊

Julia
31 August 2019

Eten was zoals altijd weer super lekker. Waar ik eigenlijk niet echt tevreden over was, is dat de bezorger 20 minuten eerder was dan aangegeven tijd. Was met toeval eerder thuis. Dus probeer wel de tijd aan te houden die word gevraagd!

Mustie
22 August 2019

Was top👍🏽

John
18 August 2019

Goedgevulde Broodjes , warm , heeft zeer goed gesmaakt

de Bruin
6 August 2019

Kwaliteit was goed en de bezorging prima op tijd, alleen jammer dat we twee maal een schotel kebab speciaal hadden besteld en een een gewone schotel ontvingen. Maar het eten was goed.

Its me
15 July 2019

Ik kan wel een beoordeling invullen maar er word toch niets mee gedaan. Eten word nog steeds niet goed warm bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex Macovei
9 July 2019

High quality food ! Keep it up!

John
2 July 2019

Snelle bezorging en heerlijk gegeten van de kapsalon. Echt een aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samira
29 June 2019

Het eten wat heerlijk👍👍 Service was heel snel en netjes ook vriendelijk. Ik ga zeker weer bij jullie bestelen.

Lena
27 June 2019

Eten was prima en werd netjes bezorgd. Gratis drankjes waren lekker. Beetje weinig knoflooksaus, maar dat hebben we wel overleefd. Helaas vind ik 3,50- bezorgkosten echt te veel. Dit doet ons zeker overwegen om naar de concurrent te gaan.

Johanna v.d.Lans
26 June 2019

1 kofte kebab was niet helemaal gaar. De rest van het eten was genoeg en lekker.

Jo
17 June 2019

Sneller bezorgd dan gedacht. Eten was goed. Ik vond de knoflooksaus en sambal niet zo lekker maar dat is een kwestie van smaken verschillen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
15 June 2019

Erg tevreden. Lekker eten, niet duur en snelle levering. Tegenwoordig krijg ik zelfs een email met het verwachte levertijdstip. Prima!

van Peenen
11 June 2019

Was onze eerste bestelling.Het eten was heerlijk maar ik had 2 knoflooksaus 2 uiensaus en 2 sambal besteld en kreeg maar 1 uiensaus en 1 sambal.Beetje jammer dat het meteen al fout ging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mantel
9 June 2019

Hallo. Ik vind het totaal ongepast dat mijn eten een half uur eerder werd aangeboden. Mijn man was nog niet aanwezig dus kon ik mijn eten niet in ontvangst nemen. Op de afgesproken tijd kwam de bezorger terug . Maar nu had ik het wel fijn gevonden dat het eten heet aangeboden zou worden. Maar jammer het eten was ver weg van heet. Kon net aan maar heet was toch lekkerder geweest. Gemiddelde was net onder de peil van 50%. Dus niet warm genoeg. Of hebben jullie het in de magnetron opgewarmd? Sommige patat was aan de puntjes gewoon zwart wat niet lekker was. Als ik nog een keer bestel dan graag heet bezorgen . En dit heb ik ook in een chatbericht gestuurd en krijg als antwoord een duimpje terug. Is ver beneden de peil om zo te antwoorden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
26 May 2019
Aggie
24 May 2019

Eten was goed en goeie bezorger

L Woudt
1 May 2019

Altijd heerlijk en warm eten en snel bezorgd.

Theo
29 April 2019

Levering 45 minuten na beloofde levertijd. De bestelde gebakken aardappels bleken enkele gefrituurde schijfjes in een zak met patat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
20 April 2019

Zoals gewend van istanbul was de kwaliteit van het eten weer super goed! Klein minpuntje was het wisselgeld. Bezorger had niet terug van 50 euro wat ik met de bestelling had doorgegeven.

Jvdp
12 April 2019

Zeer laat

Roos
8 April 2019

We hadden een steak, een Döner kebab en een Turkse pizza en alledrie héérlijk en ruim voldoende gegeten!! Doen we gauw nog een keer. Tot ziens dus.

Anne-Marie
8 April 2019

Eten werd eerder bezorgd dan aangegeven, super! Lekkere broodjes doner, mag alleen wat meer saus bij.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.