Avaliações de Eethuis Istanbul Heemskerk

Avaliações recentes

5.0
Anita
25 setembro 2022
Ed
18 setembro 2022

Supersnel bezorgd en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ali
15 setembro 2022

Perfect!!

Anita
5 setembro 2022
Saïd
1 setembro 2022

👍👍

Mohamed ali
27 agosto 2022

Lekker zo als altijd 👍👍

Roos
22 agosto 2022

Twee dagen achter elkaar bestellen zegt meer dan genoeg terwijl je nooit iets bestel lekker warm en snel bedankt jongens

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Muradin
15 agosto 2022
Linda
13 agosto 2022

Eten werd op tijd en goed warm bezorgt. Pizza’s zijn erg lekker en goed gevuld. Schotel was ook goed!

Dinie Linde van der
8 agosto 2022

Goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Visser
6 agosto 2022

Perfect, ondanks klein foutje van hun kant, tevroeg bezorgen het daarna perfect op tijd bezorgen vers heet geweldig, top tent

Martijn
6 agosto 2022
dominique de baas
5 agosto 2022

Top ! Lekker ,snel ,warm

Ali
31 julho 2022

Beste van Noord Holland!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bender
30 julho 2022
Peer
25 julho 2022
Sjaak
24 julho 2022
Damian
21 julho 2022
JJB
30 junho 2022

100 x beter dan strandtent zoomers

Sjaak
26 junho 2022
❤️
26 junho 2022

Heerlijk !

Theo
23 junho 2022

Goed gekruid heerlijke gesmaakt.

Sjaak
19 junho 2022
BvR
19 junho 2022

Het eten was goed warm en op tijd bezorgd.

Amanda
12 junho 2022

S’nachts eten besteld met best wel wat opmerkingen, alle opmerkingen zijn goed gelezen en rekening mee gehouden. De bestelling werd ook snel bezorgd alles goed warm en lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hilma
6 junho 2022

Patat helaas geen mayo

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R
27 maio 2022

Lekkere shoarma en 2 extra pita gekregen!

Karel
23 maio 2022

Vriendelijke mensen. Snel geholpen. En belangrijk natuurlijk: lekker eten!!

Sjaak
23 maio 2022
Jenny
22 maio 2022

Zoals altijd lekker!

Rita
21 maio 2022

We zouden 2 blikjes drinken gratis krijgen , helaas zaten die er niet bij !

Jenny
15 maio 2022

Zoals altijd snel en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dave
15 maio 2022

Heerlijk gegeten en snel had echt genoten ga zo door Istanbul ❤️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank Handgraaf
5 maio 2022

Geen op of aanmerkingen. Gewoon fantastisch eten.

Bryan
30 abril 2022
Sjaak
24 abril 2022
Monique
22 abril 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk👍

Kevin Bibo
17 abril 2022
K
15 abril 2022
C.Mulder
8 abril 2022

Het eten was erg lekker en zag er goed verzorgd uit. De bezorging was erg snel en netjes.

Sjaak
28 março 2022
Mohamed Ali
27 março 2022

Echt lekker zo als altijd 👍👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J
25 março 2022

Gyros was weer heerlijk, ga zo door

Saïd
22 março 2022

Alles goed

Esther
19 março 2022

Helaas was er geen Ben & Jerry ijs bij, maar 4 blikjes frisdrank wat wij niet drinken. Als er geen voorraad is bel je even en doe je niet zo maar wat.

Anita
9 março 2022
Tien
6 março 2022

Wij misten de groenten bij het gerecht

Sjaak
28 fevereiro 2022
Lisa
28 fevereiro 2022

Ik bestel vaker en het is altijd top alleen nu waren de pizza en broodjes heel hard. Het pita broodje was wel heel lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bayrak
26 fevereiro 2022

Eten was heerlijk. 2 blikjes frisdrank waren niet geleverd en ook zat er helemaal geen saus bij. Beetje jammer …

Diana
24 fevereiro 2022

Erg lekker eten altijd en erg vriendelijk personeel ook 🙏🏽✨💫

Sjaak
21 fevereiro 2022
Sjaak
13 fevereiro 2022
Sjaak
7 fevereiro 2022
Ali
29 janeiro 2022

Beste kwaliteit

San
29 janeiro 2022
Sjaak
23 janeiro 2022
Bianca
22 janeiro 2022

Snelle levering heerlijk warm en smakelijk

Linda
9 janeiro 2022

Vooral heerlijke patat, zo knapperig, maar alles was heerlijk en veel.

Ramazan
4 janeiro 2022

Top eten top bezorging

Sjaak
2 janeiro 2021
Yari
1 janeiro 2021

Eten was top bezorging was er heel snel en strijders dat ze als een van de weinige gewoon openwaren tijdens de jaarwisseling. 👍🏻

Sjaak
26 dezembro 2021
Mar
25 dezembro 2021

15 minuten te vroeg bezorgd, ik was nog niet thuis

Sjaak
19 dezembro 2021
F
16 dezembro 2021

De tweed keer bij jullie bastling de beste én heemskerk lekkere gerechten Istanbul de beste

Koning
9 dezembro 2021
Sam
8 dezembro 2021

Het eten was erg lekker, vond het alleen een beetje snel koud worden maar dat neem ik ze niet kwalijk

Prins
8 dezembro 2021

Kreeg een carpaccio in plaats van een pizza capricciosa. Foutje is menselijk en het lijkt immers erg op elkaar. Daarna is mijn pizza snel alsnog gemaakt en gebracht maar hij was alleen niet helemaal gaar. Moest snel natuurlijk. Daarom sterretje minder dit keer.

E
7 dezembro 2021

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger :)

Sjaak
6 dezembro 2021
Ali
5 dezembro 2021

Beste vlees prima gebakken! Bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bibje
30 novembro 2021

Vond het lang duren voordat eten kwam. En dit keer vond ik de pizza niet zo warm.

Pam
30 novembro 2021

Het eten was heerlijk, en het bezorgen duurde niet te lang.

Frank
29 novembro 2021

Voor de eerste keer besteld. Eten was prima. Een vriendelijke bezorger. Zeker nog eens wat bestellen.

Sjak
28 novembro 2021
Eric W. Sip
26 novembro 2021
Ana Fernandez
23 novembro 2021

Broodjes werden zelfs nabezorgd!! Super fijn!! Heerlijk gegeten, echt aanrader.

Sandra
23 novembro 2021
Sjaak
22 novembro 2021
Sjaak
7 novembro 2021
Joselien
6 novembro 2021

Niks op aan te merken, goed en lekker.

Eric W. Sip
27 outubro 2021
Piet
24 outubro 2021
Eric
17 outubro 2021
Sjaak
17 outubro 2021
Iris Andriessen
16 outubro 2021
Van der Maas
15 outubro 2021

Super snelle bezorging. Heerlijk gegeten. Alles was goed warm.

Sjaak
10 outubro 2021
sam lans
5 outubro 2021

Heerlijk eten, en optijd bezorgd

johan
5 outubro 2021

heerlijk turksbroodje met shoarma gegeten

Mike
4 outubro 2021

Beste pizza in Noord-Holland

Hans
20 setembro 2021

Mijn complimenten voor de snelle bezorging en het heerlijke eten. Mooi en goed verzorgd ingepakt en lekker warm. Top

Ali
17 setembro 2021

Super kwaliteit vlees,goed gebakken en snel bezorgd!!

Antonio
13 setembro 2021

Het eten was super lekker en goed warm, wat jammer was dat ik online voor 16.30u besteld had een mijn eten pas 17.15u kreeg maar het was het wachten wel waard 👍

Elna Marx
9 setembro 2021

Lekker en op tijd binnen

Piet
5 setembro 2021
De ruite
28 agosto 2021
De ruiter
21 agosto 2021

Perfect weer, snelle bezorging, heerlijk gegeten, zoals altijd!

X
9 agosto 2021

Zeer snelle bezorging

V k
9 agosto 2021

Heerlijk gegeten en snel geleverd!

mieke
26 julho 2021

duurde wat lang ,werd wel een excuus aan geboden daar voor en dat waardeer ik enorm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ronnie
25 julho 2021

Prima! Heerlijk eten en snelle bezorging. Wel zou ik graag op de website een keuze kunnen maken welke sauzen erbij zitten

Harrie
23 julho 2021

Goede kwaliteit, keurig op tijd

Piet
18 julho 2021
Piet
11 julho 2021
E
10 julho 2021

Lekker gegeten. Goede bezorging:)

Piet
4 julho 2021
Sjaak
27 junho 2021
Annemarie
25 junho 2021

Zoals altijd heerlijk genoten van de pizza's! En zoals altijd precies optijd bezorgd 🥰 Ga zo door!

Sjaak
20 junho 2021
Marcel
14 junho 2021

Volgende keer rode saus met uitjes en niet hete haha

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

LH
13 junho 2021
Sjaak
13 junho 2021
Sjaak
6 junho 2021
Jjm klarenbeek
3 junho 2021

Eten was perfect bereid en goed warm

Sjaak
30 maio 2021
Hans Geurs
29 maio 2021

Bestelde kapsalon was zoals die zijn moet: geen overmaat aan patat, en goed gevuld met vlees. Afgewerkt met tomaat, komkommer en sla. En heerlijk van smaak! Voor mij de eerste keer, maar zeker niet de laatste!

San
28 maio 2021

Super!!

Sjaak
24 maio 2021
Sjaak
16 maio 2021
Peter
15 maio 2021
Marijke
14 maio 2021

Heerlijke Turkse pizza’s ! Alleen klopte de prijs online nog niet met de prijs op de prijslijst in het restaurant, die betaald moest worden en snapte ik de korting bij online bestelling niet, (was er toch niet), maar dit maakte de Turkse pizza niet minder lekker en de service was verder ook prima!

Nijman
10 maio 2021

Heerlijk gegeten , mooi op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Loes
3 maio 2021

Het zou met een half uur gebracht worden.met een kwartier was het er al.goed warm.en erg goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nf Vijfschaft
2 maio 2021

Perfect heerlijke maaltijd 🥘

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjaak
2 maio 2021
Sjaak
18 abril 2021
Anoniem
11 abril 2021

goede kapsalon en de bestelling is snel klaar

Sjaak
11 abril 2021
De Jong
11 abril 2021

Super snel geleverd (binnen 15 minuten) en dat op zaterdagavond! Heel vers en erg lekker! Zeker een aanrader.

Willy Willemse
9 abril 2021
Wessel Bouhof
4 abril 2021

Het was echt weer heerlijk zoals altijd. Tot snel!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nanne
31 março 2021

Shoarma vlees was iets aan de droge kant, pizza was prima. Bezorging ging heel snel en correct

Sjaak
21 março 2021
Sjaak
14 março 2021
Priscilla
10 março 2021

Lekker en goede prijs

Jack
28 fevereiro 2021
Fie
21 fevereiro 2021
Fie
14 fevereiro 2021
Sjaak
7 fevereiro 2021

Op tijd gebracht en het eten is prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjaak
31 janeiro 2021
Annemarie Post
28 janeiro 2021

Altijd heerlijke pizza's! Goede prijzen, leuke acties, bezorging vlot genoeg en altijd aardig! Wij bestellen nooit meer elders onze pizza's 🥰

Sjaak
24 janeiro 2021
Sjaak
18 janeiro 2021
Tineke
11 janeiro 2021
Sjaak
10 janeiro 2021

Alleen de gratis blikjes waren er niet bij

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

E de Groot
8 janeiro 2021

Lekker gegeten

Sjaak
3 janeiro 2020
Leen
2 janeiro 2020

Zoals altijd prima service en lekker eten.

Sjaak
27 dezembro 2020

Perfect en optijd geleverd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sjaak
20 dezembro 2020
Rudolf
13 dezembro 2020

Fantastische schotels. Erg lekker en goed warm. Snel geleverd, een dikke pluim voor Istanbul!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

c d
13 dezembro 2020
Sjaak
13 dezembro 2020
Klijn
12 dezembro 2020

Wat was het verrukkelijk we gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

Sjaak
6 dezembro 2020
Brasser
6 dezembro 2020

Blijft de beste döner van Heemskerk. Dit keer een mix schotel besteld en ook die was uitstekend. Zeer veel waar en kwaliteit voor je geld. Vooral de köfte en spare-ribs waren erg lekker. Eethuis Istanbul bewijst keer op keer dat ze het niveau van een dönertent overstijgen.

Jaco
5 dezembro 2020

Jammer dat er geen gordonbleu was voor de rest goed verzorgd

Marco
4 dezembro 2020

Super snel bezorgd en heerlijk gegeten. Ruim voldoende zaten echt vol. Zeker een aanrader.

Jos
4 dezembro 2020

Gewoon Lekker!

Sjaak
29 novembro 2020
Lars Dekker
29 novembro 2020

Eten goed en lekker. Ben en jerry’s 250 cc besteld en krijg 100 omdat de andere op was, vind ik raar.

Sjaak
22 novembro 2020

Zat geen saus bij

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monique P.
22 novembro 2020

Bestellen hier regelmatig, altijd goed en ontzettend lekker. Ruime keuze. Personeel ook zeer vriendelijk. Dit blijft onze favoriet.

Silvia
18 novembro 2020

De gebakken aardappelen waren super lekker wel erg veel

Anoniem
18 novembro 2020
Vijfschaft
15 novembro 2020

Prima verzorgt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
10 novembro 2020

Heerlijk gegeten en mooi op tijd,zeker een aanrader

Romana
8 novembro 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling was 10 min eerder klaar. Werd netjes gebeld dat het eten al klaar was. Ook waren de Spareribs subliem. Lekkerste die we daar ooit gegeten hadden. Vlees viel van het bot af. En aardappeltjes waren lekker groot en krokant.

E. de Groot
5 novembro 2020

Lekker gegeten

Poelstra
30 outubro 2020

Was weer lekker, zoals altijd!

Cor
24 outubro 2020

Perfect en keurig op tijd!

Astrid
23 outubro 2020

Het was lekker, mooi op tijd bezorgd Ik miste alleen wat sla, tomaat en of komkommer

Leon
20 outubro 2020
Johan neuteboom
16 outubro 2020

Keurig optijd bezorgd,bezorger nam.goed afstand.En eten was heerlijk

huijbens
15 outubro 2020

heerlijkgegeten

Peter
11 outubro 2020

Super lekker en veel echt een aanrader

Tess
9 outubro 2020

Pizza's waren heerlijk en bestelling op tijd klaar.

Monique
2 outubro 2020

Alles was weer dik in orde, zoals altijd!

P.J. Kalkman
30 setembro 2020

Snelle bezorging. Het bestelde eten was ook prima.

Cees
22 setembro 2020

Goed (lekker) eten. Genoeg apart verpakten sausen. En op tijd gebracht. Het eten was nog gloeiend heet toen het bij ons aan kwam Kortom: goed

Desiree bakker
19 setembro 2020

Super lekker was het zo als altijd bedankt

Tomasz
14 setembro 2020

Super lekker! Geen voetbal ven maar feyenoord schotel was top! Patat heerlijk knapperig!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

aron
5 setembro 2020

lekker weer. Alleen de blikjes vergeten

MARK
4 setembro 2020

Lekker snel en goede producten. Aardige bezorger ook.

Miranda
30 agosto 2020

Was snel, warm en lekker :-)

Amy
26 agosto 2020

Eten was snel, warm en lekker. Wel was ik erg verbaasd dat de bezorger zei dat de fooi die via Ideal gegeven kan worden (wat wij gedaan hadden) niet bij de bezorgers terecht komt. Als dit klopt vind ik dat niet netjes.

Annemarie
18 agosto 2020

Vlotte en vriendelijke bezorging, eten was niet warm, maar zelfs heet = vers vers vers. Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten en super goed geprijsd

Anoniem
17 agosto 2020

Kwaliteit van het eten is prima. Wel graag lezen wat er bij de opmerkingen wordt geschreven. Ik had gevraagd niet vóór 19 uur te bezorgen, maar het kwam al om 18:50 uur. Ook had ik speciaal om hete rode saus gevraagd. Zit er soms wel niet bij. Maar ook die boodschap was niet overgekomen.

van Dongen
17 agosto 2020

Eten was prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roozendaal
14 agosto 2020

Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten.

James
7 agosto 2020

Heerlijk gegeten, bezorger was eerder dan verwacht! Aanrader

hh
3 agosto 2020
Vivienne
2 agosto 2020

Eten was lekker. Alleen stonden ze een half uur te vroeg voor de deur, waardoor het eten al afgekoeld was toen wij konden eten....

Anne
26 julho 2020

Aanrader! We bestelden, en ontvingen een half uur later al het eten. En dat op zaterdagavond. Daarbij: het smaakte heel goed.

Suus
25 julho 2020

Goed eten, redelijk snel bezorgd

aron
4 julho 2020

Eten is over het algemeen l goed. Maar bij de laatste bestelling ging het ondanks telefonisch contact niet helemaal goed beetje jammer

Marin
30 junho 2020

Snel thuis gebracht, en smaakte heerlijk en warm geleverd. Super.

RvdBos
29 junho 2020

Lekker eten, vriendelijk personeel

E. de Groot
20 junho 2020

prima

Maycon
3 junho 2020

Heerlijk gegeten, Eten was warm en sneller dan verwacht. Zeker een aanrader, Vandaag bestel ik weer 🙏🏾🙏🏾

mw arntz-lammers
1 junho 2020

de bestelling was er heel snel alleen hadden we het verkeerde drinken erbij gekregen

Ele
28 maio 2020

Het was iets minder dan dat ik gewend ben. De kapsalons waren goed.

Ben
24 maio 2020
Hans
24 maio 2020

Geweldige pizza's

Ed scheffer
18 maio 2020

Eten was weer prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Kempen
16 maio 2020

Het zag er ook goed en verzorgd uit. Bv de salade apart in een bakje en de kofte kebab in een bakje met gebakken ui en tomaten. Het zag er smakelijk uit! En dat was het ook!

Janneke
16 maio 2020

Heel snel geleverd. Nog hartstikke warm en vers. Totaal niet droog en geen harde stukjes ofzo. Smaak was super. Zeer en zeer tevreden en komen zeker terug.

Harry
15 maio 2020
Michel
14 maio 2020

Heerlijk en warm en mooi op tijd 👍👍

Jesse
12 maio 2020
Mark
9 maio 2020

Bezorging op vrijdag ongeveer 40 minuten. Grote bestelling met meer dan voldoende eten van prima kwaliteit. Bestel zeker nogmaals.

E.
8 maio 2020

Het eten was lekker en warm. Alles prima :)

Tom
7 maio 2020

Köfte smaakte lekker naar de grill en gehakt was lekker op smaak! Turkse pizza was ook top! Bezorger was er in 15 minuten al!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

ronald
5 maio 2020

super lekker ! snelle bezorging ☺

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

de Groot
3 maio 2020

Alles prima.

Richard
29 abril 2020

Eten was heerlijk, goed op tijd en goed warm, Gewoon TOP

Ellen W
24 abril 2020

Het eten was zoals altijd lekker alleen jullie moeten opmerkingen lezen ! Doordat er niet gelezen word krijg ik pizza met paprika terwijl ik duidelijk heb aangegeven zonder paprika. Uiteraard gebeld , krijg ik opmerkingen dat het er niet stond waarop ik antwoorde , jazeker wel staat ook op mijn bestelling in de mail. Toen was het te druk , of ik het ff kon ophalen, nee dus heb geen vervoer en ik mag de deur niet uit vanwege corona. Zegt meneer wat kan ik doen, ik reageerde maak een nieuwe en bezorg die graag, reactie het is druk kan 45 minuten duren. Uiteindelijk heeft mijn partner gegeten en ik kon 50 minuten later eten.

Ronald
19 abril 2020
Monique
18 abril 2020

Was weer prima geregeld! Eten goed warm en ontzettend lekker. Werd ook gratis bezorgd én nog gratis 2 blikjes coca cola! Vriendelijke bezorger en service!

P.J. Kalkman
14 abril 2020

Het bestelde eten was prima. De biefstuk was naar mijn smaak weliswaar te doorbakken. Misschien had ik bij de opmerkingen moeten zetten hoe ik de biefstuk wilde hebben (medium) ,mogelijk is hoe hij is gebakken standaard. Alles overwegende wil ik toch de complete bestelling met vijf sterren beoordelen. De bezorging was stipt op tijd. Met betrekking tot de biefstuk heb ik nog wel een tip voorzover dit technisch mogelijk is. Geef al bij de bestelling de optie: rare, medium of well done.

Marco
13 abril 2020

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd. Bestellen vaker hier en is altijd lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

David Schaaper
5 abril 2020

De lekkerste pizza ananas en kapsalon!

Vonk
2 abril 2020

Overheerlijke schotel met vlees & spareribs!

Rob
25 março 2020

pizza margarita was vergeten, maar in 1 uur bezorgen is wel snel in deze tijd.

Shaline Grapendaal
25 março 2020

Bestelling werd na 1,5 uur geleverd maar in deze crisistijd niets aan te doen. Het smaakte heerlijk! Bezorger verontschuldigde zich eigen omdat hij het voor de deur moest zetten, ik begrijp de situatie de bezorger hebt netjes zijn werk gedaan!

Mustafa
20 março 2020
Kirsten
8 março 2020

Bestellen via internet ging gemakkelijk, het eten was al snel klaar toen wij het kwamen afhalen. We hebben lekker gegeten!

Ele
7 março 2020

Lekker gegeten

Ele
7 fevereiro 2020

Lekker gegeten

Ele
23 janeiro 2020

Lekker gegeten, vriendelijke bezorger.

Alex
20 janeiro 2020

Lekker/vers/ruime porties.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

XXXX
20 janeiro 2020

Super snel en heerlijk gegeten!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

de groot
12 janeiro 2020

eten was niet erg warm terwijl het wel snel bezorgd was

Arie
18 dezembro 2019

Geen negatieve dingen, eten erg goed en bezorging mooi op tijd en zeer nette bezorger.

ablommaert
7 dezembro 2019

was zeer goed en snelle bezorging

Bos
16 novembro 2019
Monique
9 novembro 2019

Waarschijnlijk door de drukte was het eten bijna 3 kwartier later. Helaas was de patat lauw en slap de shoarma en kipgyros waren ook niet echt warm. Ben beter van jullie gewend. Jammer!

Scheffer
4 novembro 2019

Prima eten, zeker genoeg en mooi op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stijn
2 novembro 2019

Was erg snel bezorgd en smaakte goed. Ook genoeg saus bijgeleverd.

Kloes
28 outubro 2019

Het was heel lekker en veel ,snelle bezorging Wel een beetje vet .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marjan
25 outubro 2019
Alex
21 outubro 2019

Was erg druk dus de bezorging duurde wat lang. Eten was (zoals altijd) erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Noor
19 outubro 2019

Lekker gegeten en prima op tijd.

Luna
10 outubro 2019
Marjan
9 outubro 2019

Prima

vd Berg
3 outubro 2019

lekker en goed, snel bezorgd wat ook nog eens gratis is. dat alles tegen een goede prijs. echt een aanrader dus

Mustafa abdi
16 setembro 2019

Just good food💯

Shaline Grapendaal
9 setembro 2019

Smaakte goed, bestelling was mooi optijd eerder dan de aangegeven bezorgtijd netjes. Miste alleen de uiensaus 😊

Julia
31 agosto 2019

Eten was zoals altijd weer super lekker. Waar ik eigenlijk niet echt tevreden over was, is dat de bezorger 20 minuten eerder was dan aangegeven tijd. Was met toeval eerder thuis. Dus probeer wel de tijd aan te houden die word gevraagd!

Mustie
22 agosto 2019

Was top👍🏽

John
18 agosto 2019

Goedgevulde Broodjes , warm , heeft zeer goed gesmaakt

de Bruin
6 agosto 2019

Kwaliteit was goed en de bezorging prima op tijd, alleen jammer dat we twee maal een schotel kebab speciaal hadden besteld en een een gewone schotel ontvingen. Maar het eten was goed.

Its me
15 julho 2019

Ik kan wel een beoordeling invullen maar er word toch niets mee gedaan. Eten word nog steeds niet goed warm bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alex Macovei
9 julho 2019

High quality food ! Keep it up!

John
2 julho 2019

Snelle bezorging en heerlijk gegeten van de kapsalon. Echt een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Samira
29 junho 2019

Het eten wat heerlijk👍👍 Service was heel snel en netjes ook vriendelijk. Ik ga zeker weer bij jullie bestelen.

Lena
27 junho 2019

Eten was prima en werd netjes bezorgd. Gratis drankjes waren lekker. Beetje weinig knoflooksaus, maar dat hebben we wel overleefd. Helaas vind ik 3,50- bezorgkosten echt te veel. Dit doet ons zeker overwegen om naar de concurrent te gaan.

Johanna v.d.Lans
26 junho 2019

1 kofte kebab was niet helemaal gaar. De rest van het eten was genoeg en lekker.

Jo
17 junho 2019

Sneller bezorgd dan gedacht. Eten was goed. Ik vond de knoflooksaus en sambal niet zo lekker maar dat is een kwestie van smaken verschillen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
15 junho 2019

Erg tevreden. Lekker eten, niet duur en snelle levering. Tegenwoordig krijg ik zelfs een email met het verwachte levertijdstip. Prima!

van Peenen
11 junho 2019

Was onze eerste bestelling.Het eten was heerlijk maar ik had 2 knoflooksaus 2 uiensaus en 2 sambal besteld en kreeg maar 1 uiensaus en 1 sambal.Beetje jammer dat het meteen al fout ging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mantel
9 junho 2019

Hallo. Ik vind het totaal ongepast dat mijn eten een half uur eerder werd aangeboden. Mijn man was nog niet aanwezig dus kon ik mijn eten niet in ontvangst nemen. Op de afgesproken tijd kwam de bezorger terug . Maar nu had ik het wel fijn gevonden dat het eten heet aangeboden zou worden. Maar jammer het eten was ver weg van heet. Kon net aan maar heet was toch lekkerder geweest. Gemiddelde was net onder de peil van 50%. Dus niet warm genoeg. Of hebben jullie het in de magnetron opgewarmd? Sommige patat was aan de puntjes gewoon zwart wat niet lekker was. Als ik nog een keer bestel dan graag heet bezorgen . En dit heb ik ook in een chatbericht gestuurd en krijg als antwoord een duimpje terug. Is ver beneden de peil om zo te antwoorden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffrey
26 maio 2019
Aggie
24 maio 2019

Eten was goed en goeie bezorger

L Woudt
1 maio 2019

Altijd heerlijk en warm eten en snel bezorgd.

Theo
29 abril 2019

Levering 45 minuten na beloofde levertijd. De bestelde gebakken aardappels bleken enkele gefrituurde schijfjes in een zak met patat.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wim
20 abril 2019

Zoals gewend van istanbul was de kwaliteit van het eten weer super goed! Klein minpuntje was het wisselgeld. Bezorger had niet terug van 50 euro wat ik met de bestelling had doorgegeven.

Jvdp
12 abril 2019

Zeer laat

Roos
8 abril 2019

We hadden een steak, een Döner kebab en een Turkse pizza en alledrie héérlijk en ruim voldoende gegeten!! Doen we gauw nog een keer. Tot ziens dus.

Anne-Marie